Het Team

Het team van Passpect bestaat uit enthousiaste en professionele mensen die voor u klaar staan.

Marianne Brijan

Marianne Brijan-Douw
Marianne Brijan is orthopedagoog, GZ-psycholoog, psycholoog NIP en kinder- en jeugdpsycholoog NIP en BIG geregistreerd.

Meer over Marianne ...


Dat betekent dat zij is aangesloten bij de verschillende beroepsverenigingen waaronder het NVO (Nederlandse Vereniging van pedagogen en Onderwijskundigen), het NIP (Nederlands Instituut van Psychologen) en bij de vereniging EMDR Nederland.

Zij heeft zich gespecialiseerd in de autismehulpverlening en heeft jarenlang deelgenomen aan het Autisme Team Gelderland. Daarnaast is zij jarenlang werkzaam geweest binnen de geestelijke gezondheidszorg en binnen het reguliere voortgezette onderwijs als orthopedagoog/GZ-psycholoog.

Haar belangrijkste taken hierin zijn het begeleiden van zorgleerlingen en ouders, het aansturen van docententeams en het geven van voorlichting.

Willie Brijan

Willie Brijan
Willie Brijan is relatie- en gezinstherapeut.

Meer over Willie ...


Dat betekent dat hij is aangesloten bij verschillende beroepsverenigingen waaronder de NVRG (Nederlandse Vereniging van Relatie en Gezinstherapie) en de NVECP (Nederlandse Vereniging van ECP houders). De NVECP is aangesloten bij de NAP (Nederlandse Associatie voor Psychotherapie). Tevens is hij een European Certificate Psychotherapist (ECP).

Zijn specialisatie is relatie- en gezinstherapie. Hij heeft een jarenlange ervaring binnen verschillende instellingen voor de geestelijke gezondheidszorg.Naast Marianne en Willie zijn verder werkzaam bij PassPect:

Wie

Specialisatie

Margot van Bussel Orthopedagoog
Lisette Klein Gunnewiek Psychologisch Assistent
Anja Wiggers Secretaresse
Greet van der Donk Financieel Secretaresse
image